Schone binnenlucht plan

meten = weten

Voor bedrijven, instellingen en particulieren.

Stap 1

Meten van de binnenluchtkwaliteit

Met gecertificeerde sensoren meten we de kwaliteit van jouw binnenlucht. Een meting kan variëren van een uur tot enkele dagen. We meten de CO2 waarde, VOC (vluchtige gassen) en PM waarden (diverse fijnstoffen). De exacte meetperiode is afhankelijk van de binnenruimte en zogenaamde piekmomenten. Op scholen is dat bijvoorbeeld vrij stabiel maar in sportscholen is sprake van druk bezochte (piek)momenten wat invloed heeft op de gemiddelde waarden. Zijn de waarden na meting boven de norm, oftewel, is de uitslag van de meting negatief? Dan kunnen we een luchtzuiveringsmodule plaatsen en meten we opnieuw. Zo zie je exact wat het verschil in luchtkwaliteit is voor en na luchtzuivering. 

Stap 2

Advies luchtzuiveringssysteem

Als de metingen hebben aangetoond dat een luchtzuiveringssysteem voor jouw binnenruimte significant verschil maakt voor de kwaliteit van de binnenlucht en je wilt graag overgaan tot aanschaf, dan adviseren we je welk systeem het beste past in jouw binnenruimte. Dat kan een verplaatsbare module zijn, een airco of een koppeling met je huidige ventilatiesysteem. Zie je na de metingen het nut niet in van aanschaf? No problem, dan nemen we het tijdelijke systeem gewoon weer mee. Je betaalt nu tijdelijk slechts €99 i.p.v. €250 voor alleen de metingen. 

Stap 3

Plaatsen luchtzuiveringssysteem

Wanneer je een keuze hebt gemaakt voor een type luchtzuiveringssysteem komen we 'm zo snel mogelijk bij je plaatsen zodat je kunt gaan genieten van echt schone binnenlucht. Als je kiest voor één van onze onderhoudscontracten ben je volledig ontzorgd; we komen dan ieder jaar je systeem reinigen en doormeten. Ook worden standaard jaarlijks de filters en UV lampen vervangen.

Kosten

Je betaalt nu tijdelijk slechts €99 i.p.v. €250 voor alle metingen.
Als vergoeding voor reistijd en reiskosten rekenen wij een vast bedrag van € 75,00.
De genoemde bedragen zijn excl. 21 % btw.
** Als u een luchtzuivering apparaat aanschaft, vervallen de genoemde prijzen van de luchtkwaliteit meting.  

 

Wat is jouw luchtkwaliteit?

Vraag het Schone Binnenlucht Plan aan

We nemen na ontvangst van de aanvraag snel contact met je op voor een afspraak

Liever zelf je luchtkwaliteit meten?

Bestel dan een professionele luchtkwaliteitsmeter van Nuwave. Dan meet je continu nauwkeurig de belangrijkste waarden voor je binnenluchtkwaliteit waaronder CO2 (kooldioxide), CH20 (formaldehyde), temperatuur en vochtigheid. Eenvoudige installatie, draadloze verbinding en online gegevens-analyse.

Sterilisatie en desinfectie

24/7 continue zuivering

Efficient en energiezuinig

360° luchtzuivering

Veilig ademhalen