Schone binnenlucht

METING AANVRAGEN

Hoe schoon is jouw binnenlucht?

Laat een meting uitvoeren, dan weet je het zeker! Met gecertificeerde metingsapparatuur meten we de kwaliteit van jouw binnenlucht. Is het resultaat negatief? Dan plaatsen we een luchtzuiveringsmodule en meten we opnieuw. Zo weet je exact wat de luchtkwaliteit is voor en na luchtzuivering.  

En dan?

Als de metingen hebben aangetoond dat een luchtzuiveringssysteem voor jouw binnenruimte significant verschil maakt voor de kwaliteit van de binnenlucht en je wil graag overgaan tot aanschaf, dan adviseren we je welk systeem het beste past in jouw binnenruimte. Dat kan een verplaatsbare module zijn, een airco of een koppeling met je huidige ventilatiesysteem. Zie je na de metingen het nut niet in van aanschaf? No problem, dan nemen we het tijdelijke systeem gewoon weer mee.

Kosten

Je betaalt slechts €250 voor het plaatsen van de luchtzuiveringsmodule en alle metingen. Dit bedrag trekken we uiteraard van het totaalbedrag af wanneer je overgaat tot aanschaf.

Benieuwd naar jouw luchtkwaliteit?

Vraag een meting aan

We nemen na ontvangst van de aanvraag snel contact met je op voor een afspraak

Liever zelf je luchtkwaliteit meten?

Bestel dan een professionele luchtkwaliteitsmeter van Nuwave. Dan meet je continu nauwkeurig de belangrijkste waarden voor je binnenluchtkwaliteit waaronder CO2 (kooldioxide), CH20 (formaldehyde), temperatuur en vochtigheid. Eenvoudige installatie, draadloze verbinding en online gegevens-analyse.

Sterilisatie en desinfectie

24/7 continue zuivering

Efficient en energiezuinig

360° luchtzuivering

Veilig ademhalen