Schone binnenlucht

voor sportscholen

Sporten in zuivere, virusvrije binnenlucht

Fijnstof, pollen, bacteriën, schimmels en virussen… we ademen het allemaal in (en uit), zeker op plekken waar intensief gesport wordt. Met de handzame luchtzuiveringssystemen van E-Vipo zuiver je de binnenlucht automatisch tot wel 99,97%. Virusvrije, gedesinfecteerde binnenlucht die ook ongewenste geuren aanpakt door de unieke filtertechnieken. Bied je klanten en je medewerkers een veilige, gezonde sportomgeving met onze makkelijk verplaatsbare luchtzuiveringssystemen.

Luchtzuivering voor sportscholen

E-VIPO is de meest zuivere, duurzame en handzame oplossing voor schone binnenlucht en zuivert de lucht tot 99,97%. De slimme, verplaatsbare systemen detecteren automatisch vermindering van de luchtkwaliteit en zuiveren én desinfecteren de lucht direct.

Plug & play

De slimme apparaten van E-Vipo zijn uiterst simpel in gebruik. Geen ingewikkelde installatie maar een handzaam plug & play systeem; makkelijk verplaatsbaar en mooi vormgegeven. Met een display voor het aflezen van CO2 en fijnstofwaarden, 5 filters, waaronder HEPA 13/14 (medical grade) en een koolstoffilter, 2 UV lampen en een elektrostatische zone (ioniseren) wordt de lucht automatisch in een ruimte tot 99,97 % gezuiverd. Schone binnenlucht met E-VIPO zorgt voor:

Een veilig gevoel bij clienten én personeel

Afname virusverspreidingen

Minder ziekteverzuim personeel

Duurzaam: afname van energiekosten

Minder luchtjes

Lage investering

Display voor CO2 en Fijnstof waarden

Eenvoudige installatie: plug & play 

Bekijk ook onze oplossingen voor luchtzuivering via airco of (bestaande) ventilatiesystemen

Ook schone binnenlucht?

Informatie/offerte aanvragen

Bellen of appen kan ook: 0610471555