Schone binnenlucht

onderhoud

Jaarlijkse controle

Om er zeker van te zijn dat je jaar in jaar uit maximaal gezuiverde lucht inademt, is het belangrijk om jaarlijks metingen uit te voeren. Dit wordt gedaan met gecertificeerde CO2 metingsapparatuur. Vraag hier een meting van de binnenlucht kwaliteit aan.

Onze systemen zijn gemaakt met uitstekende, duurzame onderdelen waardoor er in principe eenmaal per 1 1/2 jaar gecontroleerd hoeft te worden. Tijdens deze controle wordt het systeem -en alle belangrijke onderdelen- gereinigd en gecontroleerd op een juiste werking. Waar nodig worden onderdelen vervangen of, kosteloos, het apparaat vervangen als je kiest voor een onderhoudscontract Pro.

Onderhoudscontract

Omdat we snappen dat onderhoud niet ieders prioriteit is, kun je bij ons een voordelig onderhoudscontract afsluiten, dan ben je direct volledig ontzorgd op het gebied van schone binnenlucht. Wij maken op het juiste moment een afspraak voor onderhoud en regelen alles mbt metingen, controle, reiniging en eventueel het vervangen van onderdelen. Uiteraard kun je ons ook gewoon bellen als het tijd is voor metingen of onderhoud, maar dan worden de kosten waaronder voorrijkosten, manuren en materieel bij elkaar opgeteld en ben je in de meeste gevallen duurder uit.

Gratis vervanging

Kies je voor het Pro contract dan heb je altijd recht op gratis vervanging van je luchtzuiveringssysteem, mocht er iets niet direct gerepareerd kunnen worden. 

Kies wat het beste bij je past

Sterilisatie en desinfectie

24/7 continue zuivering

Efficient en energiezuinig

360° luchtzuivering

Veilig ademhalen