Schone binnenlucht

VIA airco

Verwarmen, koelen én zuiveren

Nieuw bij Schone Binnenlucht: De aircosystemen van Fintek. Slimme en krachtige airconditioners zonder buitenunit. De monoblock systemen verkoelen, verwarmen én zuiveren de binnenlucht.

De modellen zijn volledig plastic vrij en de meeste units zijn nog geen 20cm dik. De inverter techniek zorgt ervoor dat de Fintek airconditioner snel reageert op elke verandering van het klimaat. Het inverter systeem stemt de te leveren koel-en/of verwarming capaciteit voortdurend af op de gewenste -en gemeten- binnentemperatuur.

Perfecte verspreiding van de binnenlucht

De Fintek airco’s zijn voorzien van milieuvriendelijk koelgas R290. De airconditioner wordt aan de muur gemonteerd, dit kan op elke gewenste hoogte. Hij is uitgerust met een grote klep aan de voorkant die zorgt voor een perfecte verspreiding van de omgevingslucht. Verder beschikt hij over een multifiltersysteem bestaande uit een elektrostatisch filter (met anti-stoffunctie) en actief koolfilter (effectief tegen nare geurtjes).

Bediening via Wifi

De airco’s zijn standaard uitgerust met Wifi. Met deze Wifi module kan de airco worden bediend via een App op je mobile telefoon of met de centrale bedieningsconsole. 

Algemene specificaties

Energieklasse in koelmodus: A+ Energieklasse in verwarmingsmodus: A+ Zeer zuinig stroomverbruik Diameter muurgaten (mm): 200 Operationele omstandigheden: +52° / -15° WiFi-afstandsbediening: inclusief Installatie gereedschapsset: inclusief Afstandsbediening met display Certificeringen : CE – TUV – ROhS Geen condensaatafvoersysteem : opt Antibacteriële AEMINA® Luchtfilter : Ja

Overige specificaties

Overige specificaties zoals vermogen, verbruik en bereik zijn afhankelijk van de grootte van de binnenruimte en het type apparaat. Wij adviseren je graag welk type voor jouw binnenruimte het meest geschikt is. 

Luchtzuivering betekent:

Betere prestaties Gezondere omgeving Afname van verspreiding van virussen Minder ziekteverzuim Duurzaamheid door afname van energiekosten Afname van allergieën zoals hooikoorts of longaandoeningen Lage investering Inzicht in CO2 en fijnstof waarden, af te lezen op het display Handzame, eenvoudige apparatuur; plug & play

Sterilisatie en desinfectie

24/7 continue zuivering

Efficient en energiezuinig

360° luchtzuivering

Veilig ademhalen

Ook schone binnenlucht?

Informatie/offerte aanvragen

Bellen of appen kan ook: 0610471555