Schone binnenlucht

in de horeca

Verbeter de luchtkwaliteit tot wel 99,97%

Fijnstof, pollen, bacteriën, schimmels en virussen… we ademen het allemaal in (en uit), zeker op plekken waar veel mensen bij elkaar zijn. Met schone binnenlucht geef je je gasten én je medewerkers een gezonde, veilig omgeving waardoor ze zich prettiger voelen in je restaurant, bar of evenementenzaal. De slimme apparaten van Schone Binnenlucht detecteren zelf de luchtkwaliteit en desinfecteren en zuiveren de lucht automatisch. Door de unieke filtertechnieken worden zelfs de meeste geuren geëlimineerd, denk aan eten bij bijvoorbeeld een open keuken, maar ook zweet etc. Dat is een stuk prettiger binnenkomen maar ook zeker weer thuiskomen voor je gasten!

Luchtzuivering voor horeca

E-VIPO is de meest zuivere, duurzame en handzame oplossing voor schone binnenlucht in de horeca en zuivert de lucht tot 99,97%. De slimme E-VIPO apparaten detecteren automatisch vermindering van de luchtkwaliteit en zuiveren én desinfecteren de lucht direct. Schone binnenlucht betekent een gezondere omgeving voor gasten en personeel; betere prestaties en minder verzuim.

 

Plug & play

De slimme apparaten van E-Vipo zijn uiterst simpel in gebruik. Geen ingewikkelde installatie maar een handzaam plug & play systeem; makkelijk verplaatsbaar en mooi vormgegeven. Met een display voor het aflezen van CO2 en fijnstofwaarden, 5 filters, waaronder HEPA 13/14 (medical grade) en een koolstoffilter, 2 UV lampen en een elektrostatische zone (ioniseren) wordt de lucht automatisch in een ruimte tot 99,97 % gezuiverd. Schone binnenlucht met E-VIPO zorgt voor:

Een veilig gevoel bij gasten én personeel

Afname virusverspreidingen

Minder ziekteverzuim personeel

Duurzaam: afname van energiekosten

Minder luchtjes

Lage investering

Display voor CO2 en Fijnstof waarden

Eenvoudige installatie: plug & play 

Bekijk ook onze oplossingen voor luchtzuivering via airco of (bestaande) ventilatiesystemen

Ook schone binnenlucht?

Informatie/offerte aanvragen

Bellen of appen kan ook: 0610471555