Levering en retouren

Schone-Binnenlucht.nl

Verzending
Schone Binnenlucht verstuurt je pakket zo spoedig mogelijk na ontvangst van betaling, meestal binnen 2 werkdagen. Om er zeker van te zijn dat je pakket goed aankomt, versturen wij deze met handtekening voor ontvangst. Je kunt de verzending volgen middels de track & trace informatie, hierover ontvang je bericht zodra het pakket is verstuurd.

Tarieven
Verzending is gratis.

Retourneren
Bij aankoop van onze producten heb je de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van reden te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. Geef je verzoek tot retourneren onder vermelding van het order nummer binnen 14 dagen door via info@schone-binnenlucht.nl, je ontvangt dan zo snel mogelijk instucties voor je retour.

Mocht een product defect of beschadigd ontvangen zijn, wil je ons dit dan binnen 7 dagen na ontvangst laten weten? We lossen het dan snel op. Stuur een mail naar info@schone-binnenlucht.nl o.v.v. het ordernummer, een beschrijving van het defect en wanneer mogelijk een foto. Wij houden je dan op de hoogte van de verdere stappen.