Schone binnenlucht

OP SCHOOL

Recht op schone lucht!

Kinderen van alle leeftijden zitten gemiddeld 80% van hun tijd binnen, vaak in slecht geventileerde gebouwen, lokalen en kantines. Ramen openzetten om te ventileren en de lucht op deze manier “schoon” te krijgen is niet de oplossing; de buitenlucht zit vol met fijnstoffen en pollen waarvan kinderen met allergieen zoals hooikoorts de dupe zijn. Bovendien is het vaak te koud door al die open ramen wat ten koste gaat van concentratie. Tot slot is het natuurlijk niet duurzaam; denk aan de gas- en energierekeningen die de pan uitstijgen. 

99,97% zuivere binnenlucht

E-VIPO is de meest zuivere, duurzame en handzame oplossing voor schone binnenlucht op scholen en zuivert de lucht tot 99,97%. De slimme E-VIPO apparaten detecteren automatisch vermindering van de luchtkwaliteit en zuiveren én desinfecteren de lucht direct zodat zowel leerlingen als docenten in een gezondere, veiliger (leer)omgeving kunnen werken.

Plug & play systeem

Geen ingewikkelde installatie maar plug & play systeem. Makkelijk verplaatsbaar en mooi vormgegeven. Met een display voor het aflezen van CO2 en fijnstofwaarden, 5 filters, waaronder HEPA 13/14 (medical grade) en een koolstoffilter, 2 UV lampen en een elektrostatische zone (ioniseren) wordt de lucht automatisch in een ruimte tot 99,97 % gezuiverd. Schone binnenlucht met E-VIPO zorgt voor:

Betere leer prestaties

Gezond voor docent en leerling

Afname van virussen

Minder ziekteverzuim

Duurzaam: verlaging van energie kosten

Afname van allergieën zoals hooikoorts

Lage investering

Display voor CO2 en Fijnstof waarden

Eenvoudige installatie: plug & play

Bekijk ook onze oplossingen voor luchtzuivering via airco of (bestaande) ventilatiesystemen

Ook schone binnenlucht?

Informatie/offerte aanvragen

Bellen of appen kan ook: 0610471555