Meten is weten

Luchtkwaliteit meten

Nu tijdelijk voor maar €99!

Vraag een luchtkwaliteitsmeting aan

Voor bedrijven, instellingen en particulieren

Zo werkt het:

Stap 1

Luchtkwaliteit meten binnen

Met gecertificeerde sensoren meten we de kwaliteit van jouw binnenlucht. Een luchtkwaliteitsmeting kan variëren van een uur tot enkele dagen. We meten de CO2 waarde, VOC (vluchtige gassen) en PM waarden (diverse fijnstoffen). De exacte meetperiode is afhankelijk van de ruimte en zogenaamde piekmomenten. Op scholen is dat bijvoorbeeld vrij stabiel maar in sportscholen is sprake van druk bezochte (piek)momenten wat invloed heeft op de gemiddelde waarden. Zijn de waarden na meting boven de norm, oftewel, is de uitslag van de meting negatief? Dan kunnen we een luchtzuiveringsmodule plaatsen en meten we opnieuw de luchtkwaliteit. Zo zie je exact wat het verschil in luchtkwaliteit is voor en na luchtzuivering. 

Stap 2

Advies luchtzuiveringssysteem

Als de luchtkwaliteitsmeting heeft aangetoond dat een luchtzuiveringssysteem voor jouw binnenruimte significant verschil maakt voor de kwaliteit van de binnenlucht en je wilt graag overgaan tot aanschaf, dan adviseren we je welk systeem het beste past in jouw binnenruimte.

Je betaalt nu tijdelijk slechts €99 i.p.v. €250 voor alleen een luchtkwaliteitsmeting!

Stap 3

Plaatsen luchtzuiveringssysteem

Wanneer je een keuze hebt gemaakt voor een type luchtzuiveringssysteem komen we deze zo snel mogelijk bij je plaatsen zodat je kunt genieten van echt schone binnenlucht. Als je kiest voor één van onze onderhoudscontracten ben je volledig ontzorgd; we komen dan ieder jaar je systeem reinigen en doormeten. Ook worden standaard jaarlijks de filters en UV lampen vervangen.

Kosten luchtkwaliteit meten binnen

Je betaalt nu tijdelijk slechts €99 i.p.v. €250 voor een luchtkwaliteitsmeting. Hier komt nog €75 bij voor reiskosten en de opmaak van een uitgebreid luchtkwaliteits-rapport. Bij afstanden van meer dan 100 km van Amersfoort (Noord- en Zuid Nederland) of langer dan een uur rijden rekenen wij € 50,00 extra op de genoemde prijs.

De genoemde bedragen zijn excl. 21 % btw.

Voor sommige binnenruimten is een luchtkwaliteitsmeting voor een langere periode, of zelfs structureel, een slimme keuze. Prijs op aanvraag. Vragen? Neem even contact op met Rolf van As bij Schone Binnenlucht via mail, telefoon (0610471555) of de WhatsApp knop rechts onderin.

 

Liever zelf je luchtkwaliteit meten?

Bestel dan een professionele luchtkwaliteitsmeter van Nuwave. Dan meet je continu nauwkeurig de belangrijkste waarden voor je binnenluchtkwaliteit waaronder CO2 (kooldioxide), CH20 (formaldehyde), temperatuur en vochtigheid. Eenvoudige installatie, draadloze verbinding en online gegevens-analyse.

Sterilisatie en desinfectie

24/7 continue zuivering

Efficient en energiezuinig

360° luchtzuivering

Veilig ademhalen