Schone binnenlucht

VOOR VERGADERLOCATIES

Schone binnenlucht

VOOR VERGADER LOCATIES

Veilig vergaderen met schone binnenlucht

Na Covid blijft samenkomen met meerdere mensen in een ruimte voor sommigen zorgelijk. En terecht, virussen, schimmels, bacterieen hebben dan alle kans om zich te verspreiden en vermenigvuldigen. En alleen de ramen openzetten is geen oplossing; hiermee haal je pollen en fijnstof naar binnen wat met name voor hooikoortspatienten vervelend is. En de energierekening gaat skyhigh. Met de slimme en duurzame oplossingen van Schone Binnenlucht bied je je gasten een veilige, schone vergaderlocatie met virusvrije, zuivere binnenlucht tot 99,97%!

Plug & play

Met de handzame apparaten van E-Vipo zuiver én desinfecteer je automatisch de binnenlucht in een ruimte. Geen ingewikkelde installatie maar een plug & play systeem; makkelijk verplaatsbaar en mooi vormgegeven. Met een display voor het aflezen van CO2 en fijnstofwaarden, 5 filters, waaronder HEPA 13/14 (medical grade) en een koolstoffilter, 2 UV lampen en een elektrostatische zone (ionisatie) wordt de lucht automatisch tot 99,97 % gezuiverd.

Zorgeloos vergaderen

Vergaderen wordt weer veilig en zorgeloos, ongeacht de hoeveelheid mensen in de ruimte. Luchtzuivering voor vergaderlocaties is:

Duurzaam: verlaging van energiekosten

Hogere productiviteit

Betere concentratie

Veilig gevoel voor klanten én personeel

Minder ziekteverzuim: afname virussen

100% Zorgeloos vergaderen

Bekijk ook onze oplossingen voor luchtzuivering via airco of (bestaande) ventilatiesystemen

Ook schone binnenlucht?

Informatie/offerte aanvragen

Bellen of appen kan ook: 0610471555