Schone binnenlucht

via Ventilatie

Luchtzuivering via (bestaande) ventilatie

Wanneer je een bestaande luchtverversing/inlaat unit op kantoor, sportschool, school of in je praktijk hebt, kun je de binnenlucht eenvoudig zuiveren door de slimme apparaten van E-Vipo te koppelen aan je systeem. Hiermee zuiver je automatisch fijnstof, bacteriën, schimmels en virussen in de lucht tot pure, schone binnenlucht, tot 99,97%. Allergieën -zoals hooikoorts, astma en droge ogen-, chronische ziekten, virus uitbraken en geurhinder worden sterk verminderd en in de meeste gevallen zelfs voorkomen. Zo creëer je een veilige omgeving voor cliënten, leerlingen, medewerkers en/of bezoekers.

Duurzaam en efficiënt met warmte terugwinning

De systemen van E-Vipo kunnen worden gekoppeld aan vrijwel ieder ventilatiesysteem. Er zijn verschillende typen verkrijgbaar, afhankelijk van de grootte van de ruimte en de wens om wel of niet warmte terug te winnen. Door te kiezen voor een type met warmteterugwinning wordt de lucht niet alleen gezuiverd; de warme lucht wordt gelijktijdig, volledig schoon, weer teruggegeven.

 

 

Zonder warmteterugwinning
Met warmteterugwinning

Praktisch en intelligent

Onze slimme en praktische modules zijn te koppelen aan vrijwel ieder ventilatie systeem waarna de lucht direct wordt gezuiverd en gedesinfecteerd. Uiteraard kunnen deze systemen ook geïnstalleerd worden als er nog geen bestaande situatie is. Je leest realtime de waarden af op het display.

Voordelen

Een veilig gevoel Afname virusverspreidingen Minder ziekteverzuim personeel Duurzaam: afname van energiekosten Minder luchtjes Lage investering Display voor CO2 en Fijnstof waarden

Specificaties

Specificaties zoals vermogen, verbruik en bereik zijn afhankelijk van de grootte van de binnenruimte en het type apparaat. Wij adviseren je graag welk type voor jouw binnenruimte het meest geschikt is.

Luchtzuivering betekent:

Betere prestaties Gezondere omgeving Afname van verspreiding van virussen Minder ziekteverzuim Duurzaamheid door afname van energiekosten Afname van allergieën zoals hooikoorts of longaandoeningen Lage investering Inzicht in CO2 en fijnstof waarden, af te lezen op het display Handzame, eenvoudige apparatuur; plug & play

Sterilisatie en desinfectie

24/7 continue zuivering

Efficient en energiezuinig

360° luchtzuivering

Veilig ademhalen

Ook schone binnenlucht?

Informatie/offerte aanvragen

Bellen of appen kan ook: 0610471555