Schone binnenlucht

in de zorg

Luchtzuivering voor praktijk en zorginstelling

Fijnstof, pollen, bacteriën, schimmels en virussen… vooral binnen praktijken, salons en zorginstellingen is de binnenlucht niet schoon. Ramen openzetten voldoet niet, hiermee haal je je juist fijnstof en pollen naar binnen en een hoge energierekening. Bied cliënten en medewerkers een veilige, gezonde omgeving met zuivere, gedesinfecteerde binnenlucht tot 99,97%!

Tot 99,97% zuivere binnenlucht

De slimme apparaten van Schone Binnenlucht detecteren zelf de luchtkwaliteit en desinfecteren en zuiveren de lucht automatisch. E-VIPO is de meest zuivere, duurzame en handzame oplossing voor schone binnenlucht in zorginstellingen of praktijken en zuivert de lucht tot 99,97%. Een veilig gevoel en gezonde omgeving voor cliënten én personeel; betere prestaties en minder verzuim. 

Plug & play

De slimme apparaten van E-Vipo zijn uiterst simpel in gebruik. Geen ingewikkelde installatie maar een handzaam plug & play systeem; makkelijk verplaatsbaar en mooi vormgegeven. Met een display voor het aflezen van CO2 en fijnstofwaarden, 5 filters, waaronder HEPA 13/14 (medical grade) en een koolstoffilter, 2 UV lampen en een elektrostatische zone (ioniseren) wordt de lucht automatisch in een ruimte tot 99,97 % gezuiverd. Schone binnenlucht met E-VIPO zorgt voor:

Een veilig gevoel voor cliënten én personeel

Afname virusverspreidingen

Minder ziekteverzuim personeel

Duurzaam: afname van energiekosten

Lage investering

Display voor CO2 en Fijnstof waarden

Eenvoudige installatie: plug & play 

Bekijk ook onze oplossingen voor luchtzuivering via airco of (bestaande) ventilatiesystemen

Ook schone binnenlucht?

Informatie/offerte aanvragen

Bellen of appen kan ook: 0610471555