Schone binnenlucht

in uw bedrijf

Elke ondernemer wil een veilige werkomgeving hebben in zijn (productie) bedrijf.

Heeft u als ondernemer de luchtkwaliteit in uw bedrijf en/of productie ruimte in kaart gebracht en inzichtelijk gemaakt ? Een vraag die met name bedrijven bezig houdt die met ISO certificering te maken hebben of er aan willen voldoen.

De ISO 9001 certificering (ook bekend als de NEN-EN-ISO 9001) is dé norm op het gebied van kwaliteit management. Bedrijven die ISO 9001 gecertificeerd zijn, laten zien dat ze een betrouwbare partner zijn en hun bedrijfsprocessen uitstekend op orde hebben. 

Wilt u inzicht in de luchtkwaliteit van uw bedrijf ? Vraag dan nu een luchtkwaliteit meting aan via de volgende link: https://schone-binnenlucht.nl/binnenluchtkwaliteit-meten-meting-aanvragen/.

Het hebben van een ISO 9001 certificaat is bij tenders en aanbestedingen steeds vaker een vereiste om deel te mogen nemen. Het biedt opdrachtgevers namelijk zekerheid. Met een 9001 certificering toon je aan dat klanttevredenheid hoog in het vaandel staat, dat er gewerkt wordt aan de kwaliteit van jouw product en dat jouw medewerkers de processen beheersen. Wanneer opdrachtgevers kunnen kiezen tussen een bedrijf mét of een bedrijf zonder certificering is de keuze snel gemaakt. Bovendien mag de ISO 9001 zelfs als een vereiste worden gesteld als het gaat om aanbestedingen. Met behulp van het Organisatiesysteem, dat zorgvuldig door ons adviesbureau is opgesteld, ligt een ISO 9001 certificering binnen handbereik.

ISO 9001 is een wereldwijd erkende norm met eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement en daardoor een maatstaf voor transparantie en betrouwbaarheid in de markt. Kwaliteitsmanagement komt terug in alle onderdelen van het proces in uw organisatie dat uw product of dienst voortbrengt. Kwaliteitsmanagement zorgt ervoor dat uw organisatie goed beheerst dat uw product of dienst voldoet aan de behoeften, eisen, wensen en specificaties van klanten, maar ook andere belanghebbenden. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan wetgeving. Met ISO 9001 kwaliteitsmanagement borgt u continue verbetering van kwaliteit zodat u steeds beter aan de behoeften van uw klanten kunt voldoen.

Met een ISO 14001-certificaat toont uw organisatie aan dat aan alle eisen van de norm wordt voldaan; daarmee is het certificaat dus een waardevol communicatiemiddel. Klanten, toezichthouders, medewerkers en omwonenden zijn geïnteresseerd in de milieuprestaties van een organisatie, en daarmee in het certificaat.

Schone Binnenlucht is gespecialiseerd in het meten van luchtkwaliteit. Met gecertificeerde WB (Well Building) sensors wordt de luchtkwaliteit gemeten op waarden van CO2, Fijnstoffen PM 0,5 tot PM10, Vluchtige gassen (VOC) en luchtvochtigheid.

Tevens levert Schone Binnenlucht door KIWA gecertificeerde hoogwaardige luchtreiniging apparaten, die voorzien zijn van ISO 9001 en 14001.

In het apparaat zijn aanwezig een 5 laags voorfilter, koolstof filter om luchtjes weg te nemen, IFD elektrostatisch filter voor de kleinste bacteriën, pollen, schimmels, een HEPA 13/14 filter voor  diverse niveau’s van fijnstoffen, UV lampen voor het elimineren van virussen.

Schone Binnenlucht is gespecialiseerd in het vervaardigen van een duurzaam luchtkwaliteitsplan voor uw bedrijf.

Zo verzorgen wij luchtkwaliteit metingen op aanvraag, met een bepaalde frequentie maar ook permanente meting.

U ontvangt altijd een rapportage van de uitkomst van de luchtkwaliteit meting met de eventuele adviezen ter verbetering van de luchtkwaliteit.

Immers, iedereen heeft recht op Schone Binnenlucht.

Wilt u ook inzicht in de luchtkwaliteit bij uw bedrijf? Vraag nu een luchtkwaliteit meting aan: https://schone-binnenlucht.nl/binnenluchtkwaliteit-meten-meting-aanvragen/