Luchtzuivering tot 99,97%

De luchtzuiveringsapparaten van Schone Binnenlucht zijn zorgvuldig ontwikkeld en uitgebreid getest, van ontwerp tot productie. De apparatuur is samengesteld uit hoogwaardige elementen waaronder het dubbellaags plaatwerk, het unieke luchtkanaal en de luchtuitlaat. De gepatenteerde zuiveringstechniek zorgt voor luchtdesinfectie, -zuivering en -ventilatie in alle soorten binnenruimtes met een zuiveringspercentage tot 99,97%. Afhankelijk van het type systeem; verplaatsbare unit, airco of ventilatiesysteem, kun je tegelijk de warmte terugwinnen na zuivering of koelen en verwarmen.

Schone lucht tot in alle hoeken

Onze systemen zuiveren en desinfecteren circulerende lucht tot in alle hoeken van een binnenruimte zodat je echt gezond kunt ademen en zogenaamde kruisinfecties aanzienlijk verminderen.

Automatische detectie

De slimme apparaten detecteren automatisch vermindering van de luchtkwaliteit en zuiveren de lucht direct. Met een display voor het aflezen van CO2 en fijnstofwaarden, 5 filters, waaronder HEPA 13/14 (medical grade), een koolstoffilter, 2 UV lampen en een elektrostatische zone (ionisatie) wordt de binnenlucht automatisch tot 99,97 % gezuiverd.

Bediening via touchscreen en app

De luchtzuiveringsapparaten van E-VIPO zijn super eenvoudig te bedienen via het touch-screen op het apparaat zelf en in de gebruiksvriendelijke app. 

Luchtzuivering betekent:

Betere prestaties Gezondere omgeving Afname van verspreiding van virussen Minder ziekteverzuim Duurzaamheid door afname van energiekosten Afname van allergieën zoals hooikoorts of longaandoeningen Lage investering Inzicht in CO2 en fijnstof waarden, af te lezen op het display Handzame, eenvoudige apparatuur; plug & play

Sterilisatie en desinfectie

24/7 continue zuivering

Efficient en energiezuinig

360° luchtzuivering

Veilig ademhalen

MAKKELIJK VERPLAATSBAAR

Ook schone binnenlucht?

Informatie/offerte aanvragen

Bellen of appen kan ook: 0610471555